Ekologisk ansiktsbehandling

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling och massage. Avslutas med fuktgivande ansiktsmask med lera.

60 min. 600 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med handspa

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling i 60 min. Medan ansiktsmasken verkar får händer och underarmar en härlig rengöring, peeling och avslutande massage.

90 min. 800 SEK

Naturlig facelift

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling. Därefter en behaglig ansiktsmassage som har en positiv inverkan på cirkulation och muskulatur i ansiktet genom att lösa upp spänningar och ge ansiktsmusklerna ett riktigt lyft.

90 min. 800 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med ögonbrynsplockning

Inleds med ögonbrynsplockning därefter en avkopplande ansiktsbehandling med skonsam rengöring med peeling, avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask med renande effekt.

90 min. 800 SEK

Ekologisk portömning med honung

Djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, mild peeling och skonsam portömning. Vi avslutar med en fuktgivande ansiktsmask.

60 min. 600 SEK

Ekologisk ansiktsvård

Skonsam rengöring med peeling och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en fuktgivande ansiktsmask.

30 min. 300 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med ryggmassage

Behandlingen inleds med 15 min avkopplande ryggmassage. Därefter rengöring och peeling för ansikte. Avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask. Medans ansiktsmasken får verka får händerna en härlig massage.

60 min. 600 SEK

Vaxning

Med ekologiskt sockervax.
Tips inför vaxning: Håret bör vara ca ½ till 1 cm långt. Undvik hudlotion samma dag. Undvik att sola och duscha ca 12-24 tim efter vaxning.

Halva ben 300 SEK
Hela ben 600 SEK
Armhålor 300 SEK
Bikinilinje 300 SEK

Koppningsmassage

Med silikon koppor. Mjukar upp muskler och bindväv. Ökar cirkulationen av blod och lymfvätska. Bra vid muskelspänningar, gamla skador och ärr. Reducerar celluliter. Ger en avslappnande och värmande effekt. Utrensning ökar.

60 min. 600 SEK
45 min. 450 SEK
30 min. 300 SEK

Ansiktsbehandling med konsultation

Inleds med 60 min ekologisk ansiktsbehandling därefter hudvårdskonsultation som berör hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. Vi går igenom hudvårdsrutin, produkter och hur du kan understödja din hud med hjälp av kosten. Du får med dig råd hem som passar din hud.

90 min. 800 SEK

Lymfmassage

Är en mjuk och avslappnande behandling för hela kroppen som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet, domningar och smärta. Lymfmassagen hjälper till att ta bort överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen samt förbättrar immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Med IR-madrass och koppor.

Ladda gärna ner vårt Egenvårdsblad med instruktion för egenmassage.

60 min. 600 SEK
90 min. 800 SEK

Plockning av bryn och färgning av fransar

Plockning av bryn 190 SEK Kombinationsrabatt
Färgning av bryn 190 SEK Kombinationsrabatt
Plockning och färgning av bryn 290 SEK
Plockning av bryn och färgning av fransar & bryn 370 SEK