Ansiktsbehandlingar

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling och massage. Avslutas med fuktgivande ansiktsmask med lera.

60 min. 680 SEK

Boka

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling i 60 min. Medan ansiktsmasken verkar får händer och underarmar en härlig rengöring, peeling och avslutande massage.

90 min. 980 SEK

Boka

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling. Därefter en behaglig ansiktsmassage som har en positiv inverkan på cirkulation och muskulatur i ansiktet genom att lösa upp spänningar och ge ansiktsmusklerna ett riktigt lyft.


Denna behandling går att nyttja med Friskvårdscheckar. Läs mer här…

90 min. 980 SEK

Boka

Inleds med ögonbrynsplockning därefter en avkopplande ansiktsbehandling med skonsam rengöring med peeling, avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask med renande effekt.

90 min. 980 SEK

Boka

Djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, mild peeling och skonsam portömning. Vi avslutar med en fuktgivande ansiktsmask.

60 min. 680 SEK

Boka

Skonsam rengöring med peeling och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en fuktgivande ansiktsmask.

30 min. 480 SEK

Boka

Behandlingen inleds med 15 min avkopplande ryggmassage. Därefter rengöring och peeling för ansikte. Avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask. Medans ansiktsmasken får verka får händerna en härlig massage.

60 min. 680 SEK

Boka

Inleds med 60 min ekologisk ansiktsbehandling därefter hudvårdskonsultation som berör hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. Vi går igenom hudvårdsrutin, produkter och hur du kan understödja din hud med hjälp av kosten. Du får med dig råd hem som passar din hud.

90 min. 980 SEK

Boka

Massagebehandlingar

Är en mjuk och avslappnande behandling för hela kroppen som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet, domningar och smärta.

Lymfmassagen hjälper till att ta bort överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen samt förbättrar immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Med IR-madrass och koppor.

Ladda gärna ner vårt Egenvårdsblad med instruktion för egenmassage.


Denna behandling går att nyttja med Friskvårdscheckar. Läs mer här…

60 min. 680 SEK
90 min. 980 SEK

Boka

Med silikon koppor. Mjukar upp muskler och bindväv. Ökar cirkulationen av blod och lymfvätska. Bra vid muskelspänningar, gamla skador och ärr. Reducerar celluliter. Ger en avslappnande och värmande effekt. Utrensning ökar.

30 min. 480 SEK
45 min. 550 SEK
60 min. 680 SEK

Boka

Övriga behandlingar

Med ekologiskt sockervax.
Tips inför vaxning: Håret bör vara ca ½ till 1 cm långt. Undvik hudlotion samma dag. Undvik att sola och duscha ca 12-24 tim. efter vaxning.

Armhålor
Bikinilinje
Hela ben
Halva ben
550 SEK
550 SEK
550 SEK
680 SEK
Boka
Plockning av bryn 400 SEK Kombinationsrabatt
Färgning av bryn 400 SEK Kombinationsrabatt
Färgning av fransar och bryn 500 SEK
Plockning och färgning av bryn 500 SEK
Plockning av bryn och färgning av fransar & bryn 600 SEK
Boka

Scanning med Quantum magnetresonans. Skannar kroppen och mäter av vitamin och mineralstatus, ph, vätskenivå, syrebrist, gifter.
I behandlingen ingår:

  • Mätning
  • Utskriven rapport
  • Genomgång av resultat
  • Handlingsplan

60 min. 780 SEK

Boka

Vi tar emot Friskvårdscheckar.
Läs mer nedan…

Vi tar emot friskvårdskuponger från Min Friskvård

Använd din upplevelsepresent hos oss.
Läs mer nedan…

myday