Information
Om du känner dig osäker eller inte tidigare använt produkten rekommenderar vi att ni rådfrågar oss innan ni gör en beställning. Vi finns här för dig och hjälper gärna till.

Handla hos oss
När du handlar hos oss godkänner du dom aktuella köpvillkoren. Genom att välja ”Lägg i varukorg” och sedan välja ”Till kassan” köper du enkelt de produkter du önskar. I Kassan kan Du se den totala kostnaden inklusive eventuell fraktkostnad. Oavsett vilken beställningsmetod du väljer får du alltid en orderbekräftelse via e-post. För att handla i EkoSalongens webshop måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år och vill handla måste någon av dina föräldrar göra beställningen.

Priser
Alla priser anges i Svenska kronor (SEK) och mervärdeskatt (moms) ingår i alla priser.

Frakt & Leveransinformation
Finns varan i vårt lager kan du räkna med att få hem din beställning inom en vecka. Fraktkostnaden har för närvarande ett fast pris på 49 kr. Vid ordervärde för minst 500 kr levererar vi fraktfritt! Leverans sker alltid med Posten. Det går även bra att beställa varorna i webshopen och hämta upp dom i butiken. Du får då dina produkter direkt och alltid fraktfritt. Vi skickar endast beställningar inom Sverige.

Byte
Som kund har du rätt att byta beställd vara inom 14 dagar efter att du mottagit varan. Byte är endast möjligt vid obruten förpackning. Byten sker enklast i vår salong. Om du inte har möjlighet att komma till salongen går det bra att skicka den till oss. Kontakta oss alltid innan du skickar in varan så vi vet vilken vara du önskar byta till. Du som kund betalar returfrakt.

Ångerrätt
Om du vill returnera en vara som du har beställt av oss har du full returrätt inom 14 dagar från och med den dag du har mottagit varan. Varan skall returneras i obruten förpackning. Enklast är att göra ett besök i vår salong. Om du istället vill skicka tillbaka varan, vänligen kontakta alltid oss innan du returnerar varan. Du som kund betalar returfrakt.

Reklamation
Du som kund har rätt att reklamera en vara om dess egenskaper avviker från det som framgår i produktinformationen eller om varan är felaktig. Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till kund ersätter vi självklart varan med en ny. Kund som önskar göra reklamation skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss. Vi ersätter dig för eventuella returfraktkostnader.